Autor: 021.rs

Novi Sad
21.09.2017.
10:45
Veliki moto skup i defile kroz Novi Sad održaće se u subotu, 23. septembra, i na taj način će biti zatvorena moto sezona u Vojvodini.
  • Barak

    24.09.2017 21:53
    gnevni gradjanin
    Ti gnevni građanine četvrtkom u 11h i u 13h komentarišeš na portalima, verovatno i ostalim radnim danima, pa bi da odmaraš subotom ili bi baš tom trasom trebao da voziš u to vreme. Ne bih te dalje zadržavao ali ti želim da ti se gej parada održava 2x godišnje ispred stana.
  • Maxa

    23.09.2017 15:56
    @ gnevni gradjanin
    @ gnevni gradjanin

    Takvi kao ti samo pametuju i serendaju anisu u stanju da dignu dupe i urade nesto korisno za decu. Klasicno na razmazene Novosadjane. Samo kukate. Cisto da znas i ja sam Novosadjanin.....tako da svoju vrstu znam najbolje.
    Uostalom uvek ce se na nekom portalu naci neki drveni filozof kao ti koji je ekspert za saobracaj i uvek ce naci bolje resenje od policije.
    Zasto se dobrovoljno ne javis da pomognes svojom eksperizom kada si tako pametan umesto sto ti ljudi lupaju minuse ovde ?
    Eh da i jos nesto ovo nije egizbicija nego skretane pozornost da nas jos uvek ima na ulicama jer nas gazite kao bube ili nas "ne vidite".
    Pamet u glavu i sledeci put da se vidimo na nakoj humanitarnoj akciji. U protivnom nemas ama bas nikakav autoritet da solis pamet.
  • /

    22.09.2017 18:34
    /
    jesul to ruski ili americki bajkeri?
  • Antirusofil

    22.09.2017 15:52
    Lud sam bez bajkera.
  • NS65

    22.09.2017 10:07
    @gnevni građanin
    A, gde se ti to gnevni sugrađanine upućuješ subotom pre podne te ti smeta kolona motocikala kad' i radnim danom sediš kod kuće i tipkaš po tastaturi !? Urbana sredina podrazumeva urbane događaje, ko to ne razume ili mu smeta može se dislocirati (zauvek) na pomenute Pejićeve ili Čenej...
  • Šonejac

    22.09.2017 08:08
    Bajkeri iz moto kluba
    Stižemo i mi, pridružujemo se akciji, spuštam se niz Bocke pa kupim Dedu i Budu na limanu. Jedino što Buda nema motor, ali on će sedeti kod mene.
  • Bloker

    21.09.2017 14:18
    Biće super! Mi iz Bloka idemo, jer i nama motoraši svake godine dođu organizovano na Blokstok i uveličaju spektakl! Pozdrav iz Bloka za ekipu iz moto kluba Brothers!
  • Novosadski motocikli

    21.09.2017 14:06
    Samo nešto da razjasnimo.
    Organizatori ovog sakupljanja nemaju veze sa akcijom MOTO DEDA MRAZ i USKRŠNJOM AKCIJOM MOTOCIKLISTA NOVOG SADA.
    Moguće da neki pojedinac se priključi, ali svu organizaciju u poklone organizuje druga grupa ljudi.
  • gnevni gradjanin

    21.09.2017 13:05
    @Maxa
    Lepo je to što donirate paketiće deci bez roditelja, dobrovoljno dajete krv...to je za svaku pohvalu ali nije o tome reč,već je reč o namernom stvaranju saboraćajnog kolapsa, odnosno maltertiranju 99.9 % gradjana ovog grada, zarad Vašeg egzibicionizma. Mora ruta i defile baš preko Mosta Slobode ? Što defile ne ide ka Pejićevim Salašima ili preko Čeneja. Kisača, Rumenke, Futoga...obest prijatelju. A za ovo, što si sebi dao za pravo da komentarišeš moju ličnost,moj karakter, iako ne znaš ništa o meni, zaista ne bih se ostvrtao...ispod nivoa mi je. Takvim obraćanjem samo si pokazao svoje pravo lice. Sve najbolje.
  • Maxa

    21.09.2017 12:24
    @gnevni gradjanin
    @ gnevni gradjanin

    Ta sacica dokonih egzibicionista za razliku od tebe svake godine se obuku u kostime Deda Mraza i dele paketice deci bez roditelja.
    Takodje za razliku od tebe ta ista sacica dokonih egzibicionista svake godine u se okuplja u masama i dobrovoljno daje krv.

    Umesto sto laprdas ko neka baba, mogao bi da dignes dupe iz fotelje i pomognes nekome za promenu umesto sto parazitiras na racun drustva.
  • Janko-Farkazdin

    21.09.2017 12:23
    Dokonasi
    U subotu ce biti lose vreme zato i organizuju. Da je lepo vreme svi mi ti bajkeri bili na njivama i propao bi dogadjaj.
  • Rade

    21.09.2017 12:14
    U ovom gradu svaka grupa id...ota moze da zatvori saobracaj u glavnoj ulici i maltretira ostatak grada praveci saobracajni kolaps .
  • gnevni gradjanin

    21.09.2017 11:11
    Znači opet zatovren most, nesnosne gužve i šačica dokonih egzibicionista željnih zabave i provoda će da maltretira i iživljava se nad 99 % nas normalnih gradjana ovog grada. Pa dokle više ??? Realno i ovako su velike gužve na prelazu na sremsku stranu grada a još kad se zatvori most Slobode nastupa totalni kolaps. Sve me više ovaj grad i država podsećaju na onu scenu iz filma " Ko to tamo peva " kad onaj seljak preorava put...ovde kod nas danas svaka šuša zatvara most i onemogućava normalno funkcionisanje saobraćaja i život gradjana.
  • Eks bajker

    21.09.2017 11:09
    ROAAAARRRR!
    Pozdravljam rutu, imaću mira u subotu.
    Problem nastaje kada se grupe razbiju, pa krenu slobodno da urlaju po Novom Sadu.
    Jadan je onaj bajker, koji mora da skine prigušivač iz auspuha da bi se osećao muškarcem.
    Time se okolini legitimiše - koliko je jadan.
  • Moc

    21.09.2017 11:06
    Ovoliko bajkera nema ni u Deytoni .
    Stvarno smo mocni .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna